Jobb

Var och träffade chefen på den avdelningen där jag ska börja som timvikarie. Vi bestämde bland annat att jag ska börja gå intro den 16 februari. Så spännande! Och nervigt.... men det känns som att det kommer bli bra, verkar vara en mycket trevlig avdelning med många möjligheter. Jag är dessutom mycket nöjd med lönen jag fick, och nu hoppas jag bara att allt känns bra och att det leder till ett vikariat till sommaren. Och att jag får jobba mycket tills dess!

..................

Det är så kul att gå på flygen med Alfred :) Man får kontakt med alla möjliga människor som vill stanna och prata med honom. Han är ju inte direkt blyg så han börjar snacka med vem som helst :) Söt unge det där........ :)

Träning för stor o liten

Jag och Alfred var på öppna förskolan idag, mycket trevligt. Alfred flörtade med en liten tjej där, som är jämngammal men som går. Hon stod och höll sig i en liten stol, Alfred "simmade" dit och började flörta. Jag tittade bort en sekund, och när jag tittade tillbaka så stod han och höll sig i stolen också! det var första gången han tog sig upp och stod själv :) Han var så duktig! Men vad gör man inte för att få tjejernas uppmärksamhet haha. det ska börjas i tid liksom :)

Var och tränade idag också, i Norrtälje på friskis. Jätteskönt. Nu sitter jag i soffan och tar igen mig :)

Längtar :)

Blivit bjuden på partaj den 14 mars hos Vicoria...alldeles för långt dit. Vi ska kolla på schlagerfinalen, käka middag och sen upp till mobergs för att dansa lite :) Det var ett tag sen jag var ute "i svängen", så det ska bli mycket roligt. Har planerat att jag ska sova hos min bror (fast har inte frågat än och vet inte om jag kan sova utan Alfred...) eller kanske hos mina föräldrar. Och så ska jag försöka unna mig något nytt att sätta på mig, vore extra roligt.

Längtar!

Ljuuuus

Har haft ljusparty här hemma idag, de sista gästerna gick för en liten stund sen. Jag var värdinna som det heter, min uppgift var att koka kaffe och hålla med fikabröd :) Testade nåt nytt från Leilas kokbok "a piece of cake". Det känns som en liten risktagning att prova nånting för första gången och sen bjuda det till folk.... men jag tänkte att det går väl inte att misslyckas med nåt som innehåller så goda saker som grädde, vit choklad, philadelphiaost och kesella.... gjorde hennes cheesecake och trots missödet med kakformen så blev den mycket lyckad i slutändan!

Imorgon: hmmm... öppna förskolan kanske??

...

Sitter och försöker fixa bilderna på Alfred i tvättkorgen som jag lovat. Funkar inte, kameran och datorn vill inte riktigt leka med varandra. Ska försöka medla emellan dom så bilderna kommer nog snart :)

Har ingen inspiration till att skriva något vettigt idag. Har ingen inspiration till någonting alls idag. Det snöar ute, Alfred leker på golvet och jag har ont i huvudet. Deppigt värre, haha. Näe, ska krypa ner på golvet och leka lite med sonen, det brukar muntra upp mig.

Har gjort två vettiga saker idag förresten: Ringt till kommunen och löst en del saker angående förskolan, och skickat in en ansökan till ett jobb.

update

Har inte hört nåt om jobbet idag... Kanske imorgon...

Pappas operation gick jättebra. De hade ju sett på röntgen att han hade lösa benbitar i axeln, men under operationen upptäckte de att det var en rejäl inflammation. Så, inga benbitar alltså :) Han fick en kortisonspruta mot det. Så nu är han hemma och vill att mamma ska ta hand om honom. Pfff...karlar :)

Alfred åkte tvättkorg idag. Bildbevis kommer så småningom.

Dessutom är ju Obama installerad nu. Får se vad han kan göra för stordåd.....


Tisdag

Besökte dagiset på förmiddagen - Det var jättefint! Personalen var supertrevliga och det känns som at de verkar ha en bra policy och så. Har visserligen bara varit där en halvtimme, så kan egentligen inte uttala mig så värst mycket. Men magkänslan säger mig att Alfred kommer stormtrivas!
Pappa opereras - Han har problem med axlarna, så nu på förmiddagen har han gjort en atroskopi. Väntar nu på att mamma ska ringa och säga hur det gick.
Sista körlektionen för Anders - innan uppkörningen på torsdag. Han har inte alls varit sugen på att köra, men igår lät det som att den lektionen hade gått bra iaf. Hoppas det går lika bra idag och speciellt på torsdag!
Väntar på samtal.... - angående ett jobb jag sökt. Hon skulle höra av sig idag eller senast imorgon... Så jag sitter här och är lite smånervös, hjärtat slår dubbelslag när telefonen ringer... Jag hoppas det går vägen.


Tuffa kvällar....

Alfred har börjat med en jobbig ovana, det har hållt på ett tag nu. Varenda kväll när han ska sova så skriker han som en galning när vi lägger honom i sängen, det är som att han inte vill sova utan vara med oss. Det gör ont i hela hjärtat när han tjuter som besatt i sovrummet, och man vill bara ta upp honom. Men mina instinkter säger mig att jag inte ska göra det, så vi går dit med jämna mellanrum, klappar på honom, ger nappen, vyssjar och visar att vi är där. Funderade på om han blivit mörkrädd, men dörren är öppen och det är ljust utanför plus att han hör oss hela tiden. Mamma hade läst nåt tips om att man ska se till att han är ordentligt trött när han går och lägger sig, så att han inte har energi att skrika. Men det verkar som att det varierar kväll för kväll. Igår var han hur duktig som helst och somnade utan problem. 

Så jag vet inte riktigt vad man ska göra, om det bara är en fas han går igenom. När han började så här så tog vi upp honom ett par kvällar, och då blir han genast pigg och glad och ska leka. Så det känns som att det är det han vill, eller hur man ska säga. Och så fort han hör att vi närmar oss sovrummet så blir han tyst. Jag hoppas bara att våra instinkter är rätt, man vill ju inte att det ska skada honom. Vet inte vem som sa det, men frasen "de har inte dött av att skrika lite" dyker upp i huvudet.... men det känns så grymt också!


Löpning

Jag har ju börjat springa. Kors i taket! Har aldrig tyckt om det egentligen, men nu börjar jag tycka att det är skönt att komma ut. Okej, jag har världens sämsta kondition men jag tar det i min takt. Igår hittade jag ett träningsschema som sträcker sig över 14 veckor och är för nybörjare. Tänkte testa det, jag tycker om att kunna hålla mig till ett schema, då behöver jag inte tänka ut hur jag ska lägga upp passet varje gång utan kan bara följa schemat. Ett exempel första veckan kan vara att man börjar med att gå raskt i 15 min, sen joggar 3 min, går 2 minuter, joggar 3 minuter, går 2 minuter osv. Varje vecka blir det tuffare..... Ska ge det här ett försök, jag är väldigt odisciplinerad och fullföljer sällan sådana här saker (sorgligt men sant...). Men jag känner mig inspirerad och då är det bara att köra. Har ju dessutom köpt träningskläder och bra skor, och det kan låta fåfängt men det blir något lättare att ge sig ut då... Så här ser de ut:
SOC W MOVER LS
SOC PACE TIGHTS
Och så ett par löparskor på fötterna, mössa och vantar, jacka, reflexer och så toppar jag outfiten med en pannlampa om det är mörkt. Jag ser ut som en kassler i de byxorna men det gör inget här, för här i skogen är det bara vildsvinen som ser :)

...

Mamma ville också vara med på min blogg, blev väl avis på mina bröder haha. Skyllde på att jag inte har några bilder på henne, men hittade faktiskt en ynka. Så varsågod mamma PUSS PÅ DIG:)


Här är hon, min mor, på Johans fest. Pappa med ryggen till också.

Det dyker....

...upp en massa idéer i mitt huvud nu för tiden, mest en massa konstiga historier som skulle kunna bli bra noveller. Eller kanske en bok någon gång. Igår kunde jag inte sova, l¨åg och vände och vred mig i sängen tills kl 01 tror jag. Tänkte mycket på jobb, dagis och det gamla vanliga men också på en liten berättelse som tog form i mitt huvud. Den handlade om en kvinna med multipel personlighet eller dissociativ personlighetsstörning som jag tog reda på att det heter egentligen. Alltså hon har många olika personligheter eller personer i en kropp. Låg och fantiserade ihop vilka särdrag alla dessa karaktärer skulle ha och vem den här kvinnan var från början, hennes kärna kan man säga. Diktade ihop de första raderna, typ såhär:

Jag heter Irma. Eller förresten, mitt namn är Ellen Q. Eller vänta, egentligen heter jag Lisa Lovely. Men mest kallas jag för Tokkärringen. Fast på min födelseattest står det att jag heter Kerstin Granqvist, så jag antar att det är mitt verkliga jag. Jag får väl lita på myndigheterna och på mina föräldrar, för vem ska jag annars lita på? Defenitivt inte på mig själv, jag är nog den mest oberäkneliga personen jag känner. Och då menar jag alla mina jag.

Nja.... nåt sånt. Det låter alltid bra i mitt huvud. Det skulle vara ganska roligt att skriva om alla personligheter som fyra helt olika individer, fast de är samma person. Intressant det där tycker jag, men något jag vet väldigt lite om. Minns att det gick någon dokumentär på teve om en kvinna som hade en massa olika personligheter för ett tag sen. Får göra lite research innan jag börjar. Finns risk att det blir en rörig historia dock :)

Igen

Blev många inlägg idag... är inspirerad och kan inte sova så det är väl bara att passa på. Hittade en bild på min yngsta bror på datorn och började tänka på hur himla mycket jag älskar mina två bröder. De är fina pojkar :) Artiga, snygga och välanpassade haha. Jag kanske är partisk, men jag tycker faktiskt att de är riktiga mönsterelever. Så Erik och Henrik, om ni läser det här, PUSS PÅ ER!

En annan sak, tycker att Erik är lite lik Björn Gustavsson i vissa vinklar.... men du är inte lika rolig om du tror det :P

Jag och Erik på Johans 30-årsfest. Och visst är han lite lik BG?.....
#Headline#

Erik på Johans fest. Jag tror att det bara är läsk i glaset....eller? Ser ju misstänkt ut... :)

Henrik och Erik på intåg till Johans fest.....

Henrik med sin gudson. Här var inte Alfred många dagar gammal!

Och så en bild på pappa och Henrik. Tror att det är hemma hos Danne och Anna på Sveas dop förra sommaren.


Hehehehe....

Jag har nog ganska udda humor ibland. Skulle man fråga mina bröder så skulle de säga att jag till och med saknar humor. Men det struntar jag i, jag har ju roligt iaf. Till exempel så tycker jag att klippen här nedanför är mycket underhållande :) Försökte få in länken så att man skulle kunna se den direkt här på sidan, men får det inte att funka. Aaargh, ibland önskar jag att jag var en datanörd..... Men men, ni får klicka på länken istället :)

Den här damen verkar inte riktigt förstå vad det är mannen som intervjuar vill.....
http://www.youtube.com/watch?v=fQMlf-n1kgU

Den här är också helt galen... fatta att vara så trött som den här löparen är...
http://www.youtube.com/watch?v=MTn1v5TGK_w&eurl=http://www.1000apor.se/youtube-skonaste?page=14

Och den här är skoj :) Ett gäng rånare har precis rånat en bank, kommer utrusande till flyktbilen och då kommer polisen. Då tror man ju att de är fast liksom, haha.
http://www.youtube.com/watch?v=MZRy-6hVuco&eurl=http://www.1000apor.se/varje-dag-middle?page=1


Drömma...

Vi var på Beijer idag och kolla efter panel som vi ska ha i köket. Detta ledde till att vi började fantisera om hur vi vill ha det i köket, och jag har alltid drömt om ett riktigt bondkök. Så som det ser ut på bilden, det är riktigt snyggt tycker jag. En lite "upphottad" variant av bondkök. Så nu har vi iaf bestämt att det blir vit bröstpanel och kanske ljusgröna tapeter ovanför det. Får se om det blir grönt dock, jag älskar den färgen men det tenderar att bli lite väl mycket grönt när jag sätter igång... Har en liten idé om att ha gammaldags "mormorstapeter" som jag kallar det, alltså ljusa såblommiga tapeter. Men det ska vara ett ganska blekt mönster, för det får inte bli för puttinuttigt. Har en massa tankar i huvudet, får se om det blir så i verkligheten sen.... Sen ska vi eventuellt byta bänkskivor, till ekfanér antagligen. Och så kakla lite, byta knoppar, sätta lister....... listan kan göras lång :) Jag blir helt galet inspirerad när jag går på byggmarknaden och tittar på nätet och jag vill börja NU NU NU hahaha. Otålig som jag är.... Sitter och surfar på blocket och letar efter ett stort gammalt köksbord, kanske i ek eller avlutad furu. Jag vet hur det ser ut i mitt huvud men det finns inget som matchar det i verkligheten. Längtar till i sommar, då ska jag åka runt på loppisar och försöka hitta det perfekta bordet. Hoppas det finns :) Och att det är billigt haha.

DRÖMKÖK!!

...

Det blev inget besök på Gottröra förskola idag, de har tydligen magsjuka där så de tyckte inte att det var så bra att vi hälsade på då. Det tyckte inte jag heller :) Så det får bli nästa vecka förhoppningsvis. Ska dock iväg till den andra förskolan och hälsa på, han kommer ju troligen gå i Gottröra men kan vara trevligt att se hur det är där iaf.

Bilder

Här kommer lite blandade bilder, bla från julen. Mest är det på mitt favoritobjekt Alfred :)


Vår jättegran. Den såg mycket mindre ut i skogen.....hmmm....

Stjärnan i topp :)

Alfred och kusin Robin

Alfred får assistans av pappa på nya julklappen

Inger, Mia, Madde & Carina

Det ska börja läsas i tid :)

Han är söt när han är sur!



Jag är lite avis på det där lockiga håret.....

Dagisdjungel

Vilket pyssel det har varit med Alfreds dagisplatser.... Från början så fick vi plats på vårt sistahandsval, ville inte att han skulle gå där så jag satte honom i kö på ett annat dagis. Där fick han plats och vi har nu ställt in oss på att han ska börja där den 2 mars och imorgon så ska vi dit och hälsa på. Men häromkvällen så ringde föreståndaren från vårt förstahandsval, förskolan här i Gottröra, och erbjöd honom plats. Från början var det totalt stopp att komma in dör nu till våren men tydligen var det barn som hade tackat nej och vi låg näst på tur! Blev jätteglad så vi ska dit och titta imorgon. Det verkar så bra där, det är ett privat dagis (personal och föräldrakooperativ) som ligger kanske 5 minuter härifrån. Så ibland verkar ödet fixa till det :)

Nästa vecka får jag svar på om jag får vikariatet som jag sökt och Anders ska köra upp för E-kortet. Vi bestämde att om de sakerna går vägen så ska vi försöka gå ut och äta för att fira. Förhoppningsvis har vi tre saker att fira då!! Jobb, körkort och dagisplats! det skulle vara helt underbart.....

Skoj!

Såg att jag fått en massa kommentarer i bloggen, av bland annat svärmor och Madde. Så roligt! Har inte riktigt tänkt på att folk faktiskt kan läsa det här haha. Tack för att ni läser! Kram

Överraskande!

Mamma frågade om jag ville följa med på danspass igår. Det e typ som ett vanligt friskispass fast annorlunda :) Man dansar helt enkelt. Jag HATAR att dansa, iaf nykter, så jag var väl rätt avigt inställd till hela grejen. Men såg en chans att komma hemifrån en stund och ägna mig åt mig själv så jag tänkte "vad fasen, jag testar". Hör och häpna..... DET VAR DET ROLIGASTE JAG GJORT PÅ LÄNGE!!! Så himla kul, vilken energi ledaren har, man blir totalt medryckt. Jag såg antagligen inte klok ut, smidig som ett kassaskåp och höftrörelserna var väl likamed noll. Men det gjorde inget för det var sjukt kul. Och ledaren fick en verkligen att inte bry sig om hur man såg ut utan bara att "ge sig hän" som hon sa innan passet. Så det här ska jag definitivt fortsätta med! Vilken lyckokänsla det var när "Grease Lightning" började spelas och jag insåg att hon hade med rörelserna från filmen :) Hur ofta får man dansa så liksom. Det var grymt!

Trevlig dag

Idag:

Varit på ljusparty i Solna. Trevligt!
Trilskat med grinig son på ljusparty... Inte så kul.
Åkt hem, bytt om, pussat på sambo och åkt till Norrtälje och middag hos Vickan. Mysigt!!
Kommit hem, krypit upp i soffan och känt mig nöjd med dagen.


...

Jag har en fobi som jag haft så länge jag kan minnas. Jag hatar att ringa till folk. Helfjantigt, men jag avskyr att ringa till myndigheter och sånt. Jag minns när jag var liten, kanske runt 9-10 år, och skulle ringa min trumpetlärare och säga att jag ville sluta spela. Ångest! Försökte länge få mamma att ringa, men hon tvingade mig att klara det själv. Vi hade av någon anledning en telefon ute i garaget på den tiden och jag minns hur jag grinade, skrek och levde rövare ute i garaget innan jag vågade slå numret till läraren. Av själva samtalet minns jag inget, det gick säkert bra, men ångesten innan minns jag väl...
Nu är jag ju vuxen och grinar inte innan jag ska ringa nånstans, men en liten hundradels procent av den där ångesten kommer alltid krypandes. Igår bestämde jag att jag nu på morgonen skulle ringa två personer, har pratat med dem förut och vet att de är supertrevliga men ändå stack det till lite i magen och jag låg och tänkte på det där igår kväll. Fattar inte vad mitt problem är haha.

BTW, samtalen gick såklart skitbra, det gör det ju alltid, och nu hoppas jag massor!!

Är det jag?

Häromdagen gick jag in på ett community som jag var med i för läääänge sen, haket.com. Det är ett ställe där man kan publicera sina dikter, noveller och annat. Jag såg att jag inte varit inloggad där sen jag var 17 år, alltså 8 år sen! En hel livstid haha. Det var helt sjukt att hitta saker som jag skrev då och som jag totalt glömt bort. Det var som att läsa saker av någon helt annan person. på sätt och viss var jag en annan då, med helt annat synsätt och tankar om livet. Men det var häftigt att se! Tänkte lägga in en kort dikt och en novell som jag skrev då, har inget minne av dem men måste säga att de är ganska okej ändå :)

Den förlorade sonen
Tappade tonen
börjar om,
är den förlorade sonen
är inte som dom.

Novellen jag skrev för 8 år sen.........

Tröskeln
Unken luft, unkna tankar. Finns det något värre än att vakna upp, och känna att man har upplevt detta förut? Been there, done that liksom? Stirrande upp i taket kom hon sakta till sans. Ännu en morgon, ännu en j-a morgon. "Varför kan jag inte, en enda dag, vakna och känna något positivt?" tänkte hon. "I morgon ska jag försöka, det ska jag verkligen! Jag ska anstränga mig att lyssna på fåglarna som väcker mig kl.5, och inte bli arg på dem utan glad! Glad för att dom finns."

Sakta, med stel rygg efter nattens ofrivilliga sovläge, gick hon upp. Framme vid tröskeln stannade hon. Det var som ett sånt där kraftfält som brukar finnas i sci-fi-filmer stoppade henne.Hon kunde inte röra en muskel.
Det var inget kraftfält. Åh, vad hon ville att det skulle varit det! Det hade varit en mycket bättre orsak än den riktiga.
Det som egentligen hade hindrat henne från att ta klivet in i köket var hennes mors stönanden. Även om dörren skilde Mo och hennes mamma åt, visste hon exakt vad som skulle möta henne om hon öppnade den. Hon hade sett det så många gånger förut, hennes älskade lilla mamma, liggande helt utslagen på golvet med åtmistone tre tomma spritflaskor runt sig. Hade Mo tur var det kanske bara två denna morgon.

Precis som igår, förrigår och dagen innan dess, tog Mo ett djupt andetag, lät den unkna luften fylla hennes lungor och gick in till sin mamma. Hon hade accepterat det, insett att detta var hennes lott i livet. Hon skulle alltid få ta hand om sin mamma, varenda morgon, varenda kväll. Vad skulle hon annars göra? Man kan inte lämna sina älskade, inte om dom behöver hjälp.

"Jag ger upp allt för mamma. Allt." Sen klivet, över tröskeln.

Kaffe & grubbel

Sitter i soffan med datorn i knät och kaffekoppen brevid. Älskar den här stunden, när Alfred ligger och sover i vagnen och jag kan sitta ner ett tag och faktiskt hinna känna vad kaffet smakar :) Börjar dock automatiskt att tänka på saker. Nu är det mycket tankar kring vad som kommer att hända detta år och främst de närmsta månaderna. Anders började jobba idag, liksom många andra, och allt börjar återgå till det normala. Fast jag har inget riktigt normalt att återgå till känns det som. Alltså, att ta hand om Alfred är normalt och inga problem. Men jag menar att det kommer hända mycket saker, förhoppningsvis, som inte hör till det vanliga inom snar framtid. Jag hoppas så på ett jobb som jag vill ha, det skulle vara helt underbart att få det. Kanske att jag då kommer få börja jobba i februari redan och Anders får vara hemma mer med Alfred. Sen i början av mars ska Korven börja på dagis. Usch... läskigt/kul/spännande/vedervärdigt på samma gång. Så det känns som ett litet vägskäl i mitt och vårt liv här i början av 2009. Hoppas bara jag tar av i rätt riktning haha.

Hanna

Oh, christmas tree...

Är det rimligt att halva granen ligger kvar på vardagsrumsgolvet när man har tagit ut den på trappen? I vilket fall som helst så tog vi ut åbäket idag och ungefär två kilo barr stannade kvar inne. Vilket såklart resulterade i 30 000 barr under fötterna och en Alfred som simmade ryggsim i eländet. Kommer väl hitta granbarr ända fram till midsommar... Men, trots allt gnäll, har det varit värt det. För en äkta gran är trevligt att ha :)

Middag # 2

Trevlig middag hos svägerskan idag. Bjöds på supergod kycklingsoppa och mangofromage till efterrätt. Tack Mia!

...

Förresten, vann inte ett skit på de j*a hästarna... Så nu är planen att hora/gå på gatan/fnaska ihop pengarna till innebandyattiraljerna... Nä, usch vilket språk jag använder :) Fast tror inte att marknaden är så stor här i Gottröra, så jag får väl fixa pengar på det gamla hederliga sättet. Spara....

Middag

Var på middag hos mina föräldrar idag, farmor och farfar och faster med familj var också där (många f det blev där hehe...). Mycket trevligt och gott, men vi var tvungna att avvika lite tidigare än planerat för Alfred passade på att vara en liten jävul just ikväll :) Skrek nonstop i en halvtimme sen kände jag att det var lika bra att åka, kände mig inte så social ändå. Satt mest ute på kontoret och försökte få Alfred lugn.... Är bjudna på middag imorgon också, denna gång hos Anders syster. Hon skulle "testa nåt nytt recept på oss" sa hon, det låter farligt :)

Var på Partylitemöte med Mia igår kväll, hon tycker att jag ska bli säljare....nja, nje.....vette sjutton. Men trevligt var det, blev bjuden på kaffe och mackor och så vann jag priser.,,,, tycker sånt är piiiinsamt. Men vann iaf två jättefina ljushållare...

Ego

Jag är duktig. Jag har varit ute och sprungit tre gånger på 1 ½ vecka. Tycker jag e bra för att vara mig. Ska ut imorgon också tänkte jag. Det ideala vore om jag kom upp imorgon bitti och gav mig ut innan frukost. Blir nog inte så, men ut ska jag i vilket fall som helst. Jag har faktiskt ett mål med löpningen, och det är att jag ska börja spela innebandy igen. Men för att det ska hända krävs tre saker: Bättre kondis, nya inneskor och ny klubba. Så löpningen är ju förstås ett sätt att uppnå punkt ett, de andra punkterna löser jag när ekonomin blir bättre :) Tänkte försöka fixa det redan idag eftersom jag spelat på hästar. Ska nog gå och kolla hur det gick nu på en gång....

Fyra väggar...

...och två små pojkar. Det är vad jag har stirrat på i två dagar nu. Vi har ju varit sjuka här hemma, och jag har fått vara mamma åt både Alfred och Anders haha. Imorgon måste jag hitta på nåt annars blir jag tokig. Vad som helst duger, idag var höjdpunkten att åka till ICA och köpa fil. Så jag är inte så kräsen...

usch...

Kul start på det nya året... Mamma ringde mig igår på nyårsdan och berättade att hon var magsjuk, likaså min kusin. Jag hade träffat bägge dagarna innan. Men jag bukar aldrig bli magsjuk så tänkte inte mer på det. Men strax efetr att jag pratat med henne så tycker jag att lilla magen känns konstig liksom... Och sen var det bara att hålla i sig kan man säga. Usch, inga detaljer ska nämnas men jag har inte sovit mycket inatt och hinken har stått redo brevid sängen... Sitter nu och dricker avslagen cola och blåbärssoppa och tycker synd om mig själv. Anders mår inte heller bra så det är på väg att bli en riktig sjukstuga här. Håller tummarna för att Alfred ska slippa! Än visar han inga tecken på att må dåligt iaf.