Helg igen!

Jahapp, så var det fredag igen :) Vad har hänt under veckan då? Var på akupunktur igen, gjorde lite ondare den gången.... Han träffade nog en nerv eller nåt, hade lite ont i nacken efteråt. Sen måste han ha träffat nån trötthetsnerv också, dagarna efteråt var jag så sjukt slut. Har aldrig känt sån trötthet förr. Huvudet hängde inte alls med, hela kroppen var som i dvala. Skumt. Men nu är det som vanligt igen. Inbillar mig att jag till och med är piggare än vanligt. Men det kan ju bero på att  jag var sådär trött dagarna innan... :)

Annars har det varit rätt lugnt.... plockat svamp med mor, gratulerat farfar på bemärkelsedagen, hämtat hem en gammal saab 99 som ska fungera som reservdelsbil till vårt folkracemonster, gått i skolan, fått en ny (begagnad) traktor och ätit för mycket godis..... En rätt trevlig vecka helt enkelt.

Iof så var väl början på veckan inte så hemskt rolig om jag ska va ärlig. Har haft så sjukt mycket tvivel på skolan, på framtiden och jag har bara gått omkring och tänkt "vad f-n håller jag på med?!". När det var som värst tänkte jag hoppa av utbildningen och söka jobb på Arlanda eller vad fasen som helst :) Tänkte att jag vill inte alls bli sjuksköterska, jag pallar inte det. Men efter samtal med min kära mor och min kära sambo så kom jag på bättre tankar. Jag vill faktisk det här. Och skulle det vara så att jag sen inte vill jobba osm sjuksköterska så finns det heller inget som tvingar mig till det. Det är ju faktiskt jag som bestämmer om mitt liv. Men jag hatar att hamna i de där svackorna... Jag vet att det är väldigt mänskligt att tvivla, men jag har inte tid med det. När jag blir sådär deppig så orkar jag inte ta tag i skoaln ordentligt, vilket jag måste. Jag har inte tid att hänga efter....

Slutligen vill jag bara utbringa ett stort HURRA för mig själv! Grattis Hanna, du är riktigt duktig :)


Lördag

Hej hej!
Träffade Ann igår, det var verkligen jättelänge sen. Det blev en trevlig kväll hemma hos henne, hade köpt pizza och godis (okej, inte så bra men men....).

Idag var jag och Han i Barkaby, hade planerat att shoppa bort en MASSA pengar. Men det blev inte riktigt så, vilket kanske var bra egentligen :) Vi gjorde iaf ett besök på PizzaHut, nåt som vi längtat efter. Deras Bacon BBQ-pizza med ostfyllda kanter är helt sagolik! Jag undar om inte ostfyllda kanter är den bästa uppfinningen någonsin. Efter denna helg får det inte bli nån pizza på ett tag!!

Vi åkte ju såklart inte hem tomhänta, eftersom vi tog en svängom på IKEA. Vårt stammisställe :) Var ju tvungna att kolla hur IKEA ser ut på andra platser än Uppsala, där personalen för övrigt tilltalar oss med förnamn och vi nyligen fick en egen parkeringsplats. (Lögn, men kunde i princip vara sant). Köpte en massa fint lull-lull till hemmet.

Imorgon ska vi inte göra ett endaste dugg. Skönt.

Sjumilakliv

116300-8116300-9

"Jag vill kasta loss och lära mig slåss, raka av mitt hår och bäras ut på bår. Ta tjuren vid hornen och hålla dem hårt, lita på sanningen och kväva all gråt". Hmm... inte en så bra låttext det där egentligen. Hår - bår? sjyst rimmat :) Men iallafall, jag skäms inte för att säga att jag är fullkomligt kär i Martin Stenmark. Jag och några tusen tjejer till i detta land, hehe. Jag trodde att jag hade kommit över det där stadiet som man hade i 13-årsåldern, när man var kär i olika snygga killar från pojkband och liknande. (I mitt fall var det Nick i Backstreet Boys, Leonardo DiCaprio och nån kille i det lokala fotbollslaget). Men jag hade tydligen fel :) Skillnaden nu är väl att jag är fullt medveten om att jag och Martin aldrig kommer hända, dessutom vill jag inte att det ska hända nåt. Är väldigt nöjd med och kär i min sambo :)

Textraden här ovanför kommer från Martins nyaste låt "Sjumilakliv". Väldigt bra :) Lyssnar aldrig på sån musik annars måste jag säga till mitt försvar. Ett tips: Wolfmother. HUR BRA SOM HELST. Låter inte som Martin Stenmark iaf.

Bilderna tog jag på "Ladies Night" i Globen för några helger sen. Det var så sjukt roligt! BARA tjejer på hela stället. Jag tänkte innan att "det kan ju va skönt, då kanske det bli lite lugnt ikväll". Gud så fel jag hade... tjejer är rovdjur! Riktiga jävla vildar som tränger sig i kön, raglar omkring stupfulla och kastar sig upp på scenen i desperation för att få ta lite på Martin. Det sistnämnda hade jag kanske iof själv gjort om jag inte var av det mer reserverade slaget, hehe. Bilderna är rätt kassa, men min stackars kamera klarade inte riktigt av mörkret där inne, trots full blixt. Bilderna i mitt huvud är klart mycket bättre, men dom får ingen nånsin se :)

Nu ska jag återgå till att lyssna på sjumilakliv. Har gått på repeat och är väl inne på 10:e omgången eller så.

Blöt marknad

116300-6116300-7

Idag var det den årliga marknaden i Norrtälje... Den var inte alls sådär trevlig som den brukar. Det ÖSTE ner, var skitkallt och så var det som vanligt fullt med unga människor (?) som sprang omkring med raklödder och annat klet. Jag brukar ha rätt stort tålamod med sånt men inte idag. Kvällen slutade ändå rätt trevligt eftersom jag fick spendera lite pengar :) Köpte den vackra baskern här ovanför och jättesöta nya skor som jag ska ha på jobbet. Sköna som sjutton.

Fick akupunktur för första gången i mitt liv idag! Det var väldigt intressant... Fick ligga på en brits med en nål i huvudet, två i nacken, en i varje armveck och handrygg, en på varje smalben och en på magen. Det kändes nästan ingenting, trodde helt klart att det skulle vara värre. Blev lite nojig när han sa att han skulle koppla på ström på några av nålarna, men även det var helt ofarligt. Pirrade lite skönt i svålen sådär :) Sen fick jag koppla av där en halvtimme, lyssnade på lite soft musik och hade det bra. Ska tillbaka igen nästa vecka. Hoppas verkligen att detta fungerar på mig, i så fall ska jag rekommendera det till alla som behöver :) En sak som dock fick mig lite ur balans är att jag är nästan hundra på att akupunktören fes (!!!). Inte när han var inne hos mig, men man ligger typ bara bakom en skärmvägg så man hör allt :) Jag tappade lite fokus där för en stund kan man säga, haha. Men jag kan ju ha fel, kanske bara golvet som knarrade eller nåt :)

 

Trååååkig dag

Den här jäkla tisdagen har varit ruggigt lång... och grå... Har bara suttit hemma och pluggat, glott på teve och stirrat in i väggen. Jag är så himla trött på skolan just nu, vill ha ett jobb som normala människor, få lön och ha nåt att göra på dagarna. Höjdpunkten idag var när posten kom... det är ju verkligen kärringvarning på mig :) Men nu ska jag inte älta mer om det. Och sanningen är att jag har saker att göra på dagarna, nämligen plugga. Det är bara det att jag inte pallar att läsa 8 timmar i sträck... dessutom är jag ganska lättdistraherad.

Dagen blev dock bättre vid halv fem ungefär, då kom ju Han hem. Får mig alltid på bra humör. Vi tog en långpromenad efter middagen, hemskt trevligt. Nu sitter jag här framför datorn och svettas, vi har eldat för kung o fosterland här hemma...

Anmälde vårt badrum till en slags makeover-tävling idag också. Hoppas vi vinner! Skulle va sjyst med ett nytt o fräscht badrum.