Sötnos

Fin bild på pip-oskar :)

image37

Race i Rasbo

Anders körde i Rasbo den 6/6. Gick sådär, men det berodde mest på bilen. Den gick INTE bra, och är nu totalt paj. Ska väl bytas motor i den vad det lider. Kunde tyvärr bara se ett heat för jag skulle åka och jobba i Norrtälje, men det var kul det lilla jag kikade på.
image36

Snuvigt

Kattungen har inte dykt upp, så nu har vi försökt släppa den ur tankarna. Svårt. Lite nya bilder kommer här:
image31
Stackars Staffan som är snuvig och inflammerad i ögonen... Har blivit lite bättre av medicinen. (Ja, han ska heta Staffan...)
image32
Lille Pip-Oskar :)
image33
JAG VILL INTE VA MED PÅ BILD!! Såååå söt :)
image34
Detta är Bosse. Eller kanske Bossa, det är ju faktiskt en flicka. Men hon ser ut som en Bosse :)
image35
Vilket saftigt lår...

Sorgligt

Var till veterinären med hela skaran igår, ett par av dem har tydligen fått kattsnuva. Fick en ögonkräm som ska smörjas på var 4:e timme... tur att jag är ledig i två veckor nu, annars hade det blivit knepigt. Damen på apoteket tyckte synd om mig när jag var där och hämtade ut det :) "Hur ska du klara av det här??". Men det ska nog gå bra, kattungarna tycker dock INTE att det är så roligt...

Igår så försvann en av ungarna... Vi har vänt upp och ner på hela huset men hittar honom ingentstans. Nu har han varit borta över ett dygn så det finns inget hopp direkt. Kan inte fatta hur sjutton han försvann, men vi börjar tro att ett djur gått in i huset (!!!) och tagit honom. Jag var inne hela tiden, framdörren stod dock öppen. Sen hittad ejag blodstänk på hallgolvet så just nu finns det ingen rimligare förklaring. Vi tror inte att Bengan lagt honom nånstans för hon har inte visat några tendenser på att leta upp honom eller hämta tillbaka honom. Det är så himla tråkigt...

Kattnytt 3

Bäbisarna växer så det knakar :) Igår började de slå upp ögonen lite smått, och magarna är riktigt runda. De är bra mycket livligare nu också så det dröjer nog inte länge förrän de är utanför lådan. Har försökt ta kort på dem en och en men de vill liksom inte vara stilla så bilderna blir inte bra :) Men det kommer nog.

image28

image30