Ormgrop

Oskarp bild på hur söta ungarna är när inte Bengan är där :)

image27

Kattnytt 2

Nu är en kattunge tingad och nu vet jag också vilka sorter det är :) De två sköldpaddsfärgade är ju tjejer eftersom katter med sån färg alltid är det. De röda är hanar. Så inte så svårt att hålla reda på alltså.

Dag 2

Nu är ungarna ungefär 1 ½ dygn gamla. Bengan var äntligen uppe och åt litegrann, hon har gjort det sedan de kom. Sen släppte jag ut henne en sväng, har ju typ inte vart ute på två veckor eller nåt. Men hon kunde inte släppa ungarna länge, kom tillbaka efter en halvtimme knappt. Några nya bilder finns här nedanför.

image25
image26

Kissemissar!

Nu har de kommit! Bengan klämde ut 5 små underbara mirakel inatt :) Klockan 2.30 kom den första, nån timme senare kom den andra. Sen var jag så trött att jag var tvungen att sova en stund. Och i morse när jag vaknade fanns det 5 små knyten i lådan bakom soffan :) Bengan var jätteduktig och klarade allting själv. Nu är mitt enda problem att jag aldrig kommer klara av att skiljas från dom. Det blev en svart/vit, en svart/vit/röd, en röd/vit (Bengan upp i dagen) och två stycken röda. Bilderna blev sådär, men man ser ganska bra. Kunde inte ta så många bilder för Bengan blev skitsur så fort jag petade på ungarna :)

image22
image23image24

Kattnytt

Inget händer... hon är hur tjock som helst men inga ungarr i sikte. Det känns nästan som att man själv är gravid när man går och väntar såhär :) Har sett en massa kattungar runt omkring men Bengan kniper tydligen... Hoppas jag kan återkomma med några söta bilder på bebisar om ett par dar sådär.

image21

Anders debut

Anders körde första tävlingen i söndags. Det gick.....sådär. Men han gjorde sitt bästa med vår ganska kassa bil. Vår bil var nog den enda på hela tävlingen som inte var trimmad. Den låter skitmesigt :) Men nu jäklar ska vi fixa till den! Idag ska vi köpa en biltransport också så att vi kan åka till tävlingarna med klass. Eller snarare lagligt.

Inte fasen har det blivit några kattungar än heller...

Var på ridskolan igår och anmälde mig till en nybörjarkurs i höst. Skrämde Anders med att skaffa häst nu. Han verkade inte så glad över det, hehe. Men han behöver inte oroa sig, jag ska inte skaffa en häst. Jag ska skaffa två. Nä, men jag får väl se. Om några år kanske jag känner att jag vill det.

image19
image20

Pust...

Jag hade fel! Aldrig har jag varit så glad övera att ha fel :) Allt är bra, livet leker. Puss på alla söta människor.


Jobbigt

Sitter på jobbet just nu. Det är mördande lugnt. Blev blixtinkallad igår, vad gör man inte för lite extra kosing :) Blev bara lite konfunderad nyss... upptäckte en sak som jag inte vet hur jag ska hantera. Om jag ska agera eller vänta litegrann... funderar på det sistnämnda, kanske inte är så bra att förhasta sig. I vilket fall som helst så visar det sig om jag har rätt ikväll. Jag hoppas att jag har fel. Kan förstås inte skriva vad det är, inte än i alla fall.

Olja luktar mums... :)

Idag har jag varit flitig :) Vaknade redan 3.30 (!!!!!), sen gick det banne mig inte att somna om. Glodde lite på teve en stund, sen låg jag brevid Anders och halvslumrade. När man inte kan sova så finnns det inget värre än att höra nån annan snarka gott... morr... Den här konstiga energin höll iaf i sig, för sen klippte jag vår gigantiska gräsmatta, mekade gräsklippare (för man ska ju inte tro att det ska gå smärtfritt att klippa gräs, å nej), åkte och köpte blommor, planterade dom och hjälpte A & C med folkracebilen (eller tja, jag fick göra rent tändstiften. Det var väl ungefär så mycket dom trodde jag klarade av. Vilket är sant). Efter det kände jag att jag höll på att bli alltför manlig, det var nästan så jag kunde känna hur håret på ryggen och basrösten växte fram :P Så då smet jag in istället, och nu sitter jag här framför skärmen. Nu vet jag inte vad jag ska göra istället....

...så därför blir det ett parti Betapet. Räddaren i nöden :)

image18
Bilden: Bäbis aka Bengan aka Tjockis. Hon är riktigt fet nu.... vi bara väntar på att bebisarna ska komma ut. Hon är inte lite jobbig nu heller! Skriker hela tiden och försöker hitta ställen att boa på. Sen blir det sterilisering, big time!!

Hårigt

image17

Jag har förlängt håret... trodde aldrig jag skulle göra det men jag fick en så bra deal av Anders moster att jag inte kunde låta bli. Och det blev faktiskt jättebra! För mig som aldrig haft långt hår känns det väldigt exotiskt. Man känner sig så himla...flickig :) Inte en jättebra bild, men man skymtar lite strån där över axeln iaf.

London baby

Fick ju en london-resa av Anders i julklapp. På vår tvåårsdag åkte vi :) Det var helt ljuvligt, och fy sjutton vad ont i fötterna man fick. Jag hade köpt ett par jättefina skor innan resan som jag fick skavsår av, men jag BARA SKULLE ha dem på mig i london. Det gick typ en kväll sen fick Anders bära mig hem till hotellet... men men, vill man vara fin och så vidare...

Vi gjorde det man ska när man är turist i london, gick och kikade på slottet, var på madame tussauds, fotograferade big ben och åkte dubbeldäckare. Roligast var nog nästan den gigantiska leksaksbutiken vid piccadilly (Hemleys???), 5 våningar av nöje :) Man kände sig som ett barn när man gick in där och ville köpa allt!

Annars så åt vi HELA tiden, hotellet var väl inte toppklass men det funkade och så somnade vi i Green Park och vaknade upp helt solbrända. Vi hade dessutom tur med vädret, det var sol alla 4 dagar. Så det var en lyckad resa med min älskling, helt klart. Fast två saker var vi överens om när vi åkte hem: 1) vi HATAR att flyga, nästa gång vi åker på semester går vi hellre och 2) vi är inte storstadsmänniskor. Inte alls. Nånstans. Nu kanske jag låter som nåns gamla mormor, men det var människor överallt och trafiken var direkt livsfarlig. Men det var helt klart en upplevelse. Nästa gång det blir england så vill Anders åka utanför london och jag vill gärna titta på fotboll.

image15
image16

de små grå...

...behöver ju stimulans ibland. Mitt tips är att spela betapet! Jag har totalt fastnat för det och om jag inte får spela minst 3 spel om dan får jag abstinens. Sen kanske det inte går så himla bra men det är en bisak :)

www.betapet.se

Update

Jag visste att det skulle bli såhär... att jag skulle blogga en vecka och sen tappa sugen. Det är ett övergripande tema i mina gamla dagböcker också. Men nu glömmer vi det och kör på.


Första folkrace-tävlingen i lördags. Satan vad roligt det var! Körde 3 heat, OCH KOM TILL FINAL! men det var inte så glassigt som det låter. I första heatet sladdade jag omkring som bambi på hal is = kom sist. I andra heatet ledde jag i två varv men var tvungen att ta alternativspåret = kom sist. I det sista heatet så blev jag påkörd bakifrån och avknuffad = kom sist. Men eftersom det var så få tjejer med och tävlade så kom jag på nåt sätt till final ändå :) I finalen skedde följande: Jag var asladdad, fick en bra start och var iaf inte sist. Men på andra varvet så DÖR BILEN! Den bara lägger av, hostar till och dör. Så jag blir bortbogserad istället för att få köra ärevarv :) Men det gjorde inte så mycket, jag var glad ändå. Tyckte dock lite synd om Anders som skulle få meka...

Så jag fick pokal och grejer och slutade på 4:e plats (av 7....) på nåt konstigt sätt. Och det visade sig att det var bränslepumpen som lagt av, det var bara en tidsfråga tydligen.
image12
image14