Göteborg i Norrtälje

I veckan har ostindiefararen Götheborg varit i Norrtäljes lilla hamn. Så i torsdagskväll var vi där och kikade på den. Tjusig antar jag :) Var nog mest skojigt att titta på folk och käka munk egentligen....

BTW, har läst klart Röduvan. Får nog HHH i slutändan iaf. Den repade sig :) Nu läser jag Lyckans hjul av Kajsa Ingemarsson. Helt lysande! Fast jag älskar ju iof Kajsa Ingemarsson och allt hon skriver.








Solo

Jahapp, nu var det bara jag och lill-karlsson här hemma igen. Anders började jobba idag. Vi har väl gått varann litegrann på nerverna hehe, men det har ändå varit trevligt att vara lediga tillsammans. Nu får vi vänta ett helt år till, hoppas verkligen vi kan vara lediga samtidigt då också. Men sommaren är ju inte slut för det! Det är bara att passa på och njuta.


Naaaah....så söta :)

Lördagskväll

Så här tillbringade vi vår lördagskväll: Alfred somnade vid 20, då åkte Anders iväg och köpte en film, I Am Legend (en liten besvikelse...) och chips. Sen satt vi i soffan och svullade tills det var läggdags. Mysigt. En av kattungarna somnade lite underligt i soffan, bildbevis här nedanför :)


"Ge mig en gammal Saab 99...

...där man hör att motorn e igång."

Den här rackarn körde jag en tävling med förra året, men det resulterade i två pokaler. En för 4:e plats i den tävlingen och en för att jag tydligen kom tvåa i klubbSM. Hahahaha. Pinsamt.



Anders finklädd :)

Seeeegt

Håller fortfarande på med Rödluvan... den är lite trist nu. Men jag ska komma igenom den :) Köpte och fick hem en tuff grej från Adlibris häromdan. Det är en bok där man antecknar fakta om senaste boken man läst, typ författare, huvudperson, betyg, vad man tyckte om den osv. Bra present till boknördar!

Fy skäms

Idag var det American Car Show i Norrtälje, den 31:a i ordningen. Det var varmt varmt och mycket folk. Många fina bilar såklart, men vem hade glömt kameran....? jo jag. Så inga bilder på fina bilar idag alltså, fick nöja mig med att fotografera inträdesarmbandet när jag kom hem istället :) Tuffaste bilen var iaf en amason cabriolet. Ett himla coolt hemmabygge faktiskt. De har en rätt bred blandning av bilar där ändå, och så dessutom powerboats eller penisförlängare som jag kallar dom... Låg där i vattnet och försökte bräcka varandra i högljuddhet. Annars en trevlig dag som resulterade i ont i fötterna, en t-shirt åt Alfred som var hemma med farmor, langos och ½ kilo nougat!  


Virus!

Var in till Danderyds barnakut igår, trodde Alfred var sjuk. Men en mycket bra läkare hjälpte oss och gav oss goda råd. Så det e ingen fara, bara ett virus som härjar i Alfreds mage och som vi måste vänta ut. Botemedlet blir vätska och extra fett :) Och en massa pussar såklart.

Håller på och målar huset, börjar se slutet av tunneln nu. Det blir mycket tjusigt :) Egentligen så hatar jag att måla, jag lyckas aldrig håller mig innanför linjen om man säger så. Kladdar all over the place. Men faluröd är kul att måla med, för det e bara att slaska på och det blir ändå bra. Anders får sköta det vita... hehe.

Anders håller på och meka med min folkracebil nu... det verkar som om det blir fason på åbäket. Vilket betyder att jag borde köra en tävling snart.... gulp.....


Alfred med sin pappa på midsommarfirande i Geta på Åland. Anders ser mycket road ut :)

Godnatt

Dags att gå och lägga sig. Man är ju inte särskilt kvällspigg av sig när man är förälder direkt. Fast nu ska jag inte vara en sån martyr, jag var inte särskilt pigg förut heller. Så egentligen kan man säga att det är rätt så bra nu, för jag har något att skylla på när jag kvartar in så tidigt :) Men det blir väl som vanligt, jag ligger väl och läser en timme innan jag somnar. Men är lite lätt irriterad på Rödluvan som jag läser nu. Blev besviken när mördaren avslöjades och halva boken är kvar! men men, det kanske blir nån snygg twist så småningom.

Var och grillade hos mina föräldrar ikväll, det var så himla gott. Alfred var lite blyg bara, han har börjat bli det lite grann nu. Det är lite tråkigt sådär, men jag vet att det är naturligt och det hör liksom till utvecklingen. Men han mjukande upp efter ett tag, när han blivit varm i kläderna så att säga :)

Folkrace

Nu har Anders börjat blogga också. Jag har smittat honom! Länkar till honom här nere på sidan.

BTW

Boken börjar bli sämre och sämre... efter att man fick reda på vem som är mördaren så tappade jag intresset :)

Dagens dramatik

Bestämde mig för att "nu jäklar måste jag börja motionera!!!". Så snälle sambon pumpar däcken på min cykel och jag ger mig iväg. På hemvägen exploderar bakdäcket och jag tror att det ligger krypskyttar i buskarna.Tror att han pumpade lite väl mycket kanske :)

Åland

Kom hem från Åland för några timmar sen. Jag, Anders, Alfred, Anders mamma,syster och två systerdöttrar har varit där sen i torsdags. Min mormor och morfar är åländska och har stuga där, så vi var där och grillade och var allmänt turistiga. Mycket trevligt var det.


Här är Torpet, mina morföräldrars stuga.

Svenska flaggan i topp!

Cooling på båten på väg till Åland :)

Svärmor på nån slags häst på Jan Karlsgården :)

Alfred på samma häst. Med lite stöttning från pappa förstås.

Utsikt från cafét Uffe på berget. En rätt häftig plats, lite jobbigt att vara höjdrädd där dock...

Alfred och pappa på väg hem. Båda ser lite trötta ut tycker jag :) Kolla vilken fin napp Alfred har, Marimekko!