Tycker...

...att kvällens melodifestival är synnerligen dåligt. Utom Sarah Dawn Finer! Vilken brud :) Hejja, hejja, hejja!!!!

I`m a working girl

Har nog glömt eller förträngt hur det är att jobba :) Började introduktionen på nya jobbet förra måndagen. Det har gått jättebra, jag trivs hur bra som helst. Tanken var att jag skulle gå 6 introdagar men igår kväll när jag kom till jobbet för att gå den sista dan så var det bara hoppa in och jobba "på riktigt" istället. Sjukdom i personalen gör att jag har fått fler pass :) Inte kul att vara sjuk men kul för mig som får jobba! Så det har varit rätt in i hetluften på en gång, jag har till och emd fått ha en student som har gått med mig. Stackarn, en virrigare handledare än mig har hon nog aldrig haft hihi. Men det har som sagt gått bra, och hittiills känns det helt rätt. Så nu har jag precis kommit hem och är helt slut. Men jag är slut på ett bra sätt, jag har rätt att vara trött för jag har faktiskt gjort något vettigt.

På måndag börjar introduktionen för Alfred på förskolan........gulp..........nervöst. Det känns nästan värre än att börja jobba :)

Korven fyller 1!!!!!!!!!

Vi hade kalas för Alfred igår, han fyller 1 år på måndag. Det var jättetrevligt och han fick en massa fina presenter som vi är väldigt glada för. Bland annat kläder, pengar, böcker och leksaker. Perfekt för en liten kille ;)
 Här är tårtan jag bakade speciellt för denna dag :)
Här är han på golvet strax innan alla gäster anländer. Notera snygga frillan dagen till ära.

Jag hann inte ta så många kort igår, men på svärmors blogg så finns det fler. Hon är släktens fotograf :)
Det var inte bara Alfred som fick presenter igår, även jag fick en liten gåva. Jag har önskat mig ett par sockor som min mormor är specialist på. Och igår fick jag dom, jättefina. De här sockorna är verkligen något som jag förknippar med min mormor, det och hennes bullar.
Jag bor i de här nu!

Vi har fixat klart Alfreds rum nu, eller åtminstone nästan. Han sover där nu, det går hur bra som helst. Det enda som saknas är lite hyllor och en matta.
Plutten på golvet med sina saker
Gosedjur på rad

Mmmmmåns

Heja Måns! Hoppas han vinner den lilla mumsbiten....grr... hehe.


Dilemma

Ska köpa nya glasögon hade jag tänkt. Men det är ett svårt val varenda gång, man ska ju ha dem ett tag så det gäller att vara nöjd. Tänkte därför lägga ut bilder på de fyra par som jag lånat hem. Vet inte om det kommer bli något av dessa par, men jag har en favorit än så länge........ Om nån läser och ser detta så kan du ju få säga vad du tycker :) Ignorera min trötta nuna och fokusera på glasögonen, haha. Bortse också från frisyren som inte är på topp och låtsas att jag är superstylad eller nåt.

Här kommer de:

Nr 1. Från FACE Stockholm. Framifrån och profil.
 
Nr 2. Från FACE Stockholm.
 
Nr 3. Från Björn Borg. Dessa har en liten lila blomma på skalmarna.
 
Nr 4. Från FACE Stockholm.
 

Hmm.... de ser nog ut att vara ganska lika varandra på bilderna. Och det är de nog egentligen, men det är iaf ungerfär den här stilen jag vill ha. Har haft mer neutrala bågar nu ett tag så det är dags att vara lite "wild and crazy" :)

Bilder

Här kommer lite bilder som jag tänkt lägga ut tidigare men kameran och datorn ville inte samarbeta.....


Alfred var smutsig och åkte ner i tvättkorgen :P

Lite bländad av kamerablixten kanske.......

Sötnos ute i vinterkylan

I pulkan

Men ååååå!

Trodde lite optimistiskt att det skulle bli vår häromdagen, solen sken och fåglarna kvittrade. Så börjar det snöa igår istället! Okej, tänkte jag, det går säkert över.... Men inte. Idag kommer det ännu mer vitt elände. Jag är lite lätt less på vintern just nu. Och särskilt idag när jag ska ut och åka, tycker inte om att köra när det är snö och halt. Ska till Norrtälje och "uträtta ett ärende", sen ska jag vidare ut till Rådmansö och mormor som fyller år. Får väl hoppas att det är mindre snö där.

 Så här såg det ut i nov/dec...

massa måsten...

Jag borde göra en massa just nu...passa på när plutten sover. Men jag gör det inte, sitter hellre här och luktar på blommorna... :) Vi har precis varit ute och gått i det fina fast kalla vädret, har till och med hört fåglar kvittra idag! Snart är det vår :)

Näe, nu ska jag nog ta mig i kragen och hitta på något, det e bara en ursäkt att sitta här och skriva ett meningslöst blogginlägg............

Nedräkning: 13 dagar kvar till intro på sjukan......... Sökte jobb på Rimbo Vårdcentral idag också. Nu har jag krokar ute lite överallt tycker jag.

Jag är släkt med en kändis :) :)

Glöm inte, på onsdag gäller det att kolla på kanal 5 kl.20.00. Då är det Arga snickaren och min kusin och hennes familj är med. Jag kommer iaf sitta bänkad.

Här är en liten förhandstitt.....
http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/single/49802/single/48402

Paus....

Har inte skrivit något på ett par dar nu känns det som. Enkel anledning, har inte haft något spännande att skriva om eller fantasin som krävs för att dikta ihop nåt :) Helgen har varit lugn här hemma och är det fortfarande. Igår gjorde vi inte många knop. Städade i och för sig i vårt blivande sovrum, vi gjorde ganska mycket och ändå är det minst lika mycket kvar. Jag kände mig lite trött och hängig på eftermiddagen så jag fick för mig att jag skulle ut och springa för att tanka energidepåerna. Det kännas så olikt mig :) Oftast när jag är seg så känns soffan mer lockande, men på sistone känner jag att jag vill träna. Det är bra både för min knopp och kropp. I torsdags var jag på ett spinning-pass i Rimbo, det var så himla kul. Det var riktigt jobbigt och när jag klättrade av cykeln så höll benen på att vika sig under mig. Precis den effekt jag vill åt efter ett sånt pass :) Funderar på att gå på ett pass idag igen kl 17, men benen är lite sega efter spinning och jogging, så vi får se.

Annars var gårdagen lugn som sagt, den avslutades med pizza-intag och så kollade vi på Love Actually för typ 17:e gången. Lagom film att titta på en seg lördag. Nu går jag omkring här hemma i långkalsingar och gör ingenting, vi ska kanske åka iväg till Uppsala för Anders ville köpa nåt på Biltema :) Hans andra hem... Den ende som är oförskämt pigg, som vanligt, är Alfred. Han har redan hunnit plocka ur alla lådor på markhöjd, slänga ut alla DVD:er från hyllan, ätit smulor på golvet, jagat katten och hängt på dammsugaren medan jag drog runt med den....