Jobb jobb jobb

Har jobbat idag. Gillar mitt jobb men det är outhärdligt segt ibland. Är nån slags personlig assistent kan man säga, till en kvinna med psykiska problem. En sak som är ganska skojigt är att det alltid händer något oförutsett.... en sån sak hände idag. Var som vanligt till ICA för att hon skulle få handla sitt dagliga snask. Står i kassan när hon får för sig att hon har tappat bort mig (jag står då typ 5 cm ifrån henne...) och börjar gallskrika "Haaaannnaaa" i hela affären. Alla stannade upp och tittade på oss... såklart. Det var både pinsamt och jäkligt skojigt :)

Får se vad som händer imorgon. Alltid lika spännande.


Äpplet i mitt öga

116300-3

Har inte frågat om det är okej att jag publicerar en bild på Honom men tror det e okej. Det här är alltså min kära sambo. Tror inte han kommer läsa det här men om han gör det: Jag älskar dig härtat...

Jag ju

Jag ju

Nu har jag också en egen blogg! Vet inte riktigt varför, beror troligen på en massa olika orsaker. En är säkert för att det är så himla modääärnt, men jag tror mest det beror på att jag känner ett behov av att hävda mig. Det är ju iof jävligt överpretentiöst, för jag har inte så hemskt mycket att komma med. Mitt liv är underbart men inte särskilt spännande för omvärlden kan jag tänka mig. Det är ett helt vanligt liv innehållande sambo, villa, bil, plugg, jobb, katter, husmanskost och Idol på fredagar. Så min strävan med denna blogg får väl helt enkelt bli att få det att låta så spännande som möjligt. Det kan nog gå hyfsat, älskar att skriva och är bra på ordbajseri. Jag pluggar ju, då är det ett måste :)